Na het afscheid

Rouwen over het verlies van een dierbare doen we allemaal op onze eigen manier. In deze periode van rouw kunt u door oprechte aandacht, zorg en heling weer opnieuw in verbinding komen met uzelf. Graag ondersteun ik u, door gesprek en energetische healingsessies om u weer heel te voelen, weer zin te krijgen in het leven.

Individuele sessies

Coaching/Healing sessie: Op weg naar een nieuw evenwicht

Deze vorm van coaching duurt per sessie meestal anderhalf uur. Na een gesprek neemt u plaats op de massage tafel. Daar zal hetgeen gezien en gevoeld wil worden op subtieler niveau inzichtelijk worden. Ik stem me af op u en we gaan dieper in op de gevoelens en emoties die aanwezig zijn. Op die manier kunnen het eventuele verdriet, schuldgevoel, het pijnlijke hart en alles wat er nog meer aanwezig is naar de oppervlakte komen. We gaan op zoek naar uw innerlijke balans, hetgeen u weer stevigheid kan bieden om vanuit uw eigen kracht het leven weer vorm te geven zonder de aardse aanwezigheid van uw dierbare.

Groepsbijeenkomsten

(Zelf)Liefde Retraites

Zelfliefde en Innerlijke afstemming kan een opening bieden om het verlies te verwerken. Samen met Emmy Verbruggen (www.astrologieadvies.nl) organiseer ik jaarlijks retraites die voeding zijn voor je ziel (zie ook mijn website www.rainbowdolphinspirit.nl). Verzachting, compassie, onvoorwaardelijke liefde, healing, het komt allemaal aan bod tijdens deze retraites. De retraites zijn tot nu toe voor vrouwen, met en zonder verlieservaring, maar wie weet wat de toekomst brengt. Tijdens deze dagen wordt voor iedereen veel inzichtelijk en voelen de meeste deelnemers een nieuwe dageraad.

De retraites zijn voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei, bezieling en verdieping, meer vreugde, meer kwaliteit, meer afstemming en balans, minder hoofd en meer hart. Dagen om jezelf de ruimte te geven, je hoofd tot rust te laten komen en terug te komen bij de essentie van wie je bent en wat je wilt.

Een innerlijke schoonmaak, die veel inzicht geeft over jezelf en over de betekenis van je leven. Zelfliefde brengt je terug bij je lichaam en je innerlijke kompas, waardoor je weer leiding kunt nemen over jezelf en de weg die je hebt te gaan. Er borrelen vele inzichten naar boven. Door de diepe liefde waar het je naar toe leidt, heelt het vele angsten en wonden. Je komt in contact met iets dat groter is dan jezelf, dat uitstijgt boven al uw oordelen, angsten, conflicten, onzekerheid en andere stress. Het spreekt je kracht en vertrouwen aan. Diepere lagen van bewustzijn worden aangeraakt en brengen je intense ervaringen van liefde, heelheid en nieuwe dimensies.