Na het afscheid

Rouwen over het verlies van een dierbare doen we allemaal op onze eigen manier. In deze periode van rouw kunt u door oprechte aandacht, zorg en heling weer opnieuw in verbinding komen met uzelf. Graag ondersteun ik u, door gesprek en energetische healingsessies om u weer heel te voelen, weer zin te krijgen in het leven.

Individuele sessies

Coaching/Healing sessie: Op weg naar een nieuw evenwicht

Deze vorm van coaching duurt per sessie meestal anderhalf uur. Na een gesprek neemt u plaats op de massage tafel. Daar zal hetgeen gezien en gevoeld wil worden op subtieler niveau inzichtelijk worden. Ik stem me af op u en we gaan dieper in op de gevoelens en emoties die aanwezig zijn. Op die manier kunnen het eventuele verdriet, schuldgevoel, het pijnlijke hart en alles wat er nog meer aanwezig is naar de oppervlakte komen. We gaan op zoek naar uw innerlijke balans, hetgeen u weer stevigheid kan bieden om vanuit uw eigen kracht het leven weer vorm te geven zonder de aardse aanwezigheid van uw dierbare.

Groepsbijeenkomsten

Stilte Retraite

Stilte kan een opening bieden om het verlies te verwerken. In de winter en de zomer periode begeleid ik samen met mijn vriendin Annemieke Rodenburg stilteretraites. Iedereen is daarbij welkom, zowel mensen met als zonder verlieservaring. Tijdens deze vijf dagen wordt voor iedereen veel inzichtelijk en voelen de meeste deelnemers een nieuwe dageraad.

De stilteretraite is voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei, bezieling en verdieping, meer vreugde, meer kwaliteit, meer afstemming en balans, minder hoofd en meer hart. Vijf dagen om uzelf de ruimte te geven, uw hoofd tot rust te laten komen en terug te komen bij de essentie van wie u bent en wat u wilt.

Een innerlijke schoonmaak, die veel inzicht geeft over uzelf en over de betekenis van uw leven. De stilte brengt u terug bij uw lichaam en uw innerlijke kompas, waardoor u weer leiding kunt nemen over uzelf en de weg die u hebt te gaan. Uit de stilte borrelen vele inzichten naar boven. Door de diepe liefde waar het u naar toe leidt, heelt het vele angsten en wonden. U komt in contact met iets dat groter is dan uzelf, dat uitstijgt boven al uw oordelen, angsten, conflicten, onzekerheid en andere stress. Het spreekt uw kracht en vertrouwen aan. Diepere lagen van bewustzijn worden aangeraakt en brengen u intense ervaringen van liefde, heelheid en nieuwe dimensies.

Eerstvolgende stilteretraites: 3 t/m 7 januari 2018 en 18 t/m 22 juli 2018.
Locatie: Samaya, Werkhoven.
Opgave via Hartenlicht.